tarisznya

Nyereményjáték szabályzat

2020.03.04. 10:00 Részvételi- és Játékszabályzat

 

1. A Babymandarin Kft. (4032 Debrecen, Görgey u. 11. 3/24, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik a 9. és 10. pontban meghatározott kizárt személyek körébe (továbbiakban: Játékos).

A Játékban való részvételhez szükséges a BabyMandarin https://www.facebook.com/babymandarinbabaruha oldalon posztolt játékfelhívásra és közzétett feltételnek való megfelelés. (továbbiakban: Hozzászólás bejelöléssel).

1.1 A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

 

2. A Játék 2020. március 04-én (kedd) 10:00 órakor indul, és 2020. március 11-én (kedd) 12:00 -ig tart. A Hozzászólások beérkezésének határideje 2020. március 11-én (kedd) 12:00.

 

3. Egy Játékos több Hozzászólást küldhet be. Hozzászólásban jelöld meg gyermeked óvónőjét kékítéssel, és írd az óvoda/bölcsőde nevét is oda CSOPORTTAL EGYÜTT! Hívj meg más szülőket is a játékba kékítéssel, minden kommentben szerepeljen az ÓVODA NEVE CSOPORTTAL!  Csak az az érvényes ahol kékítve lett megjelölve akit játékba hív a hozzászló! Egy hozzászólásban csak egy személyt lehet megjelölni. Minden embert akit meg szerete jelölni a játékos külön hozzászólásban teheti meg, erre korlátlan lehetősége van! A Játékban résztvevők közül a Szervező sorsolással választja ki az ajándékot nyerő Játékosokat. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő.

A játékban való részvételnek nem feltétele az oldal kedvelése és a játék megosztása.


A hozzászólások közül a szervező 1 nyertes kommentet választ ki.

Nyeremény: a megjelölt óvodai/bölcsődei csoport ballagó tarisznyáinak elkészítése, maximum (30 darab)!

 

3.1 A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.  

A nyeremény sorsolására 2020.03.11. 13:00 órakor, a nyereményjáték lezárása után kerül sor a következő alkalmazás segítségével: 
http://socialwinner.besocial.hu/

A Szervező az ajándék nyertesének/nyerteseinek nevét az adott Facebook poszt hozzászólásában közzéteszi a sorsolástól számított 3 napon belül. Az ajándék nyertesének privát üzenetben kell jelentkeznie teljes nevét és szállítási címét, e-mail címét és telefonszámát, vagyis a csomagküldéshez szükséges adatait megadva. A Szervező a nyereményt GLS futárral juttatja el a nyertesekhez, aminek a költségét a szervező vállalja!

 

4. A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

 

4.1 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

 

5. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a beküldőt, aki (akinek a Pályázata) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. 

6. A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. 

7. A Játékból ki vannak zárva a Babymandarin Kft dolgozói és ezen személyek Ptk. 8:1.§.(1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

8. Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

9. A Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a postai kézbesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

10. A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot.

11. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

12. A Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen Részvételi- és Játékszabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai, neve a Szervező adatbázisába kerüljenek, harmadik félnek átadva nem lesznek. 

Ez promóció NEM a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megadsz a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

 

 

 

Debrecen, 2020.03.04. 

 

 

BabyMandarin Kft.

 Szervező

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.