Hasznos cikkek

Öltözzetek össze!

2017.12.03 23:22

Öltözzetek össze, és zsebeljétek be az előnyöket!

Az összeöltözős ruhákkal a szeretet és összetartás, összetartozás hármas erejét fejezitek ki egymás és a világ felé. Nem is gondolnád, hogy összeöltözős ruhák milyen határtalan sok előnnyel bírnak.

 

 Divatosak, modernek

 Bárhol is jelentek meg bennük, együtt, vagy külön, szuperül fogjátok benne érezni magatokat. Válaszd az alkalomhoz, és a hangulatodhoz illő modelleket.

 

Segítenek szemmel tartani egymást

 Tegyük fel, hogy elmentek egy koncertre a fiaddal/lányoddal, a szerelmeddel, vagy akár családostól. Nos, mind tudjuk, hogy az ilyen tömegrendezvényeken mennyire könnyű szem elől téveszteni egymást. A megoldás az összeöltözős szett. Ha hiszed, ha nem, nagy feltűnést fogtok kelteni benne, emellett könnyen kiszúrhatjátok egymást az emberek között! 

 

Szettjeink:

 

 Dúl a szerelem?

 Akkor bolondítsátok meg a randit egy összeöltözős póló-póló, vagy ruha-póló szettel, amit direkt szerelmespároknak találtunk ki. Szexik, csinosak, és nem gagyi mintásak.

 

Fotózáson nagyon meghitt hangulatot tudtok velük varázsolni

 Amikor elérkezik a nagy pillanat, és villan a vaku a családi fotózáson, akkor mennyei érzés, hogy az összetartozásotokat nem csak a közös vonások, a cinkos pillantások, és az ölelés/kézfogás fejezi ki, hanem a közös öltözéketek is. Örök, és szép emlék lesz.

 Az oldalon családi összeöltözős, frappáns feliratokkal vagy képekkel ellátott pólókat, csinos szoknyákat, és ruhákat láthattok. Mi már sokszor láttuk őket, de míg így is felmelegszik a szívünk nézegetés közben.

 

 Családi rendezvényeken átütő sikert értek el velük

 Születésnapra, névnapra vagytok hivatalosak? Karácsonyozik a család? Fejezzétek ki egymás iránti szereteteteket ily módon is. Az összeöltözős ruhákkal emelhetitek az esemény fényét, és ily módon is kifejezhetitek nagyrabecsüléseteket egymás iránt.

 Plusz, a fotókon is jól fogtok mutatni. ;)

 

 Praktikusak

 A ruhadarabok nagy előnye, hogy hétköznapokon is viselhetitek őket, akár egymástól függetlenül is.

 Ha gyermeked kinőtte a szettben lévő ruhát, arra is van lehetőség (mivel ezeket mi készítjük, nem Kínából szerezzük be), hogy neki rendelj egy mérettel nagyobbat. Így megmarad az összeöltözés lehetősége, nem szükséges magadnak is újra rendelni. Ugye milyen praktikus?!

 Erősítsétek a családi összetartozást az összeöltözős ruhákkal!

 

U.I.: Más mintájú vagy színű ruhákat szeretnél? Keress minket, megoldjuk!

 

 

Látogass el a BabyMandarin Facebook oldalára, ahol sok cukisággal és újdonsággal várunk.

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.