Hasznos cikkek

Eredeti?

2017.09.17 22:58

babymandarin logo

Na de mégis? Eredeti? 

 

A márka magálmodása és létrehozása óta nagyon nagy gondot fordítok az apró részletekre. Ilyen például a márka logója is, amit minden képünk sarkában megtalálsz, és természetesen a ruhákban is. 

babymandarin logó

Minden esetben arra kérlek, hogy ellenőrizd a márkajelzés meglétét ha vásároltál valamit, ami elvileg BabyMandarin. A logó két helyen is ott kell, hogy legyen a ruhákban, egyszer kívül, pici szövött címke formájában, másszor pedig az anyagösszetételes, mosási kreszes szatén címkén. 

babymandarin felső

babymandarin takaró

 

Azt gondolom, hogy amikor egy cég még kicsi azért, amikor nő azért, amikor pedig már nagy akkor meg azért szükséges mindenképpen a megkülönböztető jelzés a ruhákban. Szerencsére a mi márkánkat is egyre többen kedvelitek és választjátok, aminek nagyon-nagyon örülök, viszont ez azzal is jár, hogy azok  készítők, akik ihlet híján vannak tőlünk merítenek. Ez is azt mutatja, hogy jó amit csinálunk. :) 

Ez szuper, viszont azért bosszantó is, hisz rengeteg munkánk van egy-egy termékben. Éppen ezért arra kérlek, hogy alaposan ellenőrizd a címkéket ha vásároltál valamit ami BabyMandarin, amennyiben valami gyanúsat találsz, kérlek mindenképpen lépj velem kapcsolatba!

Nem múlik el nap, hogy ne gondolkozzak azon, mit lehetne újítani, fejleszteni a termékeken és a termékpalettán. Az új termékeket elkészítjük és teszteljük piacra dobás előtt. Éppen jelen pillanatban is folynak ezek a tesztelések, sokszor szoktam erre törzsvásárló anyukákat megkérni, akik elmondják az őszinte tapasztalataikat.

Kövess minket a Facebook-on, hogy értesülj ezekről az újításokról! 

Szép napot kívánok!

Petra

 

 

 

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.