Rólunk

Szia!

 

Jól gondolom, hogy azért vagy itt, hogy megtudd, ki vagy kik a BabyMandarin? :)

 

Elmondom Neked, viszont ez a rovat ŐSZINTE lesz, ellentétben az "1854-ben alakult a cég"....stb tömegrólunk oldalakkal! 

 

Kiss-Tarsoly Petra vagyok, a BabyMandarin MEGÁLMODÓJA, létrehozója és tulajdonosa. 

 

A divat szakmától eltérő területen  szereztem diplomát, és mindaddig a szakmámban dolgoztam, amíg 2014-ben meg nem született kislányom. Akkor tudatosult bennem, hogy fizikailag nem fogom tudni folytatni a régi munkám (a munkaidő sokszor 12 óránál is több volt) és inkább a babákkal, családokkal szeretnék foglalkozni. 

 

Így hát megálmodtam a BabyMandarint és olyan baba- és gyermekruhák készítése volt a cél ami nincs, vagy nehezen elérhető a magyar piacon. Ezért készítünk egyedi elképzelés szerint is rucikat, nagyobb méretű body-kat például, amiket nehéz beszerezni. Én találtam ki a HÁLÓRUGIT, ami a hálózsák és a rugdalózó kombinációja, és amit már rengeteg anyuka használ előszeretettel.

 

Fontos számomra, hogy ez a márka valóban MAGYAR legyen, éppen ezért, amit csak tudok magyar készítőktől szerzek be. Semmit sem rendelek Kínából! A címkéket magyar céggel készíttetem és az anyagot is magyar kereskedőtől szerzem be. Emiatt választottam magyar webáruház szolgáltatót és üzleti partnereim is (pl grafikus, nyomda) is kivétel nélkül magyarok. 

 

Elindult egy másik vonal is, ami a szívem csücske lett időközben! Ezek a családi összeöltözős szettek

A kislányom első szülinapján egyformába öltöztünk (ez volt az első szettünk, a fekete-türkiz) és olyan nagy sikert aratott, hogy ezt szerettem volna másokkal is megosztani és mindenki számára is elérhetővé tenni. Ráadásul ezek a szettek hétköznap is simán hordhatók!

Azóta folyamatosan bővül a kollekció, amire nagyon büszke vagyok!

A család minden tagja össze tud öltözni, vannak nálunk:

  • anya-lánya
  • anya-fia
  • apa-lánya
  • apa-fia
  • ikres
  • tesós 
  • szerelmespár
  • egész család számára szóló szettek! 

 

Kikkel dolgozom együtt? 

A legnehezebb feladat a megfeleő munkatárs megtalálása volt, aki szakmailag is kompetens, megbízható és hűséges munkatársam. 

 

Zsófi!!!!! ♥♥♥

 

Ő Lengyel Zsófia, már gyerekkora óta varr, édesanyja is varrónő volt és ez a hivatalos szakmája is! 

Rengeteg tapasztalata van a varrás területén, dolgozott különböző varrodákban munkássága során. 

Lányának is sok ruhát varrt pici korában, aki mostanra már tinédzser de még mindig előszeretettel veszi fel az anyukája által varrt ruhákat! 

Már évek óta dolgozunk együtt, jó kis csapat lett belőlünk! 

Ő valósítja meg az ötleteimet és a Te megrendelt ruháid is az ő keze alól kerülnek ki! 

 

A varrodám helyileg Debrecenben van, viszont hála a gyors és széles körű szállításnak, az országból bárhonnan tudsz tőlem rendelni! Sőt küldtem már csomagot Angliába, Németországba és Spanyolországba is! 

 

Igyekszem mindig újabb és újabb fazonokat kitalálni, folyamatosan bővítem a választható színeket és folyamatosan figyelem az új mintás anyagokat, hogy változatos és divatos ruhákat tudjunk készíteni Neked!

Az összes divatlapot és szabásminta magazint a megjelenés napján beszerzem, hogy mindig a legújabb trendekből tudjak ötletet meríteni!

Sok helyen leírtam már, de minden egyedi elképzelést igyekszünk megvalósítani, bátran keress fel, ha olyat szeretnél amit nem találsz az áruházban! 

 

Minden egyes darabot nagy odafigyeléssel és még ennél is nagyobb szeretettel készítünk Neked!

Petra és Zsófi

 

 

 

 

 

 

 

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.